Välkommen till Din personliga trädgårdsbutik/blomsterhandel i Stockholm! Tio rosor säger mer än tusen ord…

Visst är det väl så? När orden inte räcker till får vi uttrycka vår glädje, sorg, tacksamhet och uppskattning med blommor. När du besöker vår blomsterhandel i Färentuna, Stockholm, hjälper vi dig att hitta det du behöver – oavsett om det är röda rosor för Alla Hjärtans Dag, rosa pelargoner till sovrummet eller ett vackert blomsterarrangemang till bröllopet. Personalen som arbetar hos oss är mycket kunnig och engagerad, så att du som kund ska känna dig väl bemött och alltid få bästa service. Det ska löna sig att besöka vår trädgårdsbutik!

Krukväxter

När du kliver in i våra växthus låter vi dig inspireras av krukväxter från jordens alla hörn, men också av våra egenodlade växter så som hortensia, pelargoner, palettblad, cyklamen och julstjärnor.

Sommarblommor

Sommarblommor finns det i mängder, så ta god tid på dig att välja. Behöver du krukor så har vi både stora och små i olika modeller till alla miljöer.

Snittblommor och binderier

Floristerna i vår blomsterhandel utför alla typer av binderier såsom brudbuketter, bordsdekorationer, sorgbinderier och vackra buketter till uppvaktning. Alla blommor symboliserar något personligt och unikt, därför vill vi tillsammans med dig komma fram till vilka färger, nyanser och sorter som passar för ditt syfte och tillfälle. Hos oss är kunskapen och skaparglädjen stor!

Interiör

Om du är ute efter en present eller är sugen på att förnya hemmet lite grann – då är du välkommen in i butiken där vi har en härlig interiöravdelning med unika inredningsdetaljer från särskilt utvalda leverantörer. Vi har lyktor, ljus, servetter, kuddar, dukar, tvålar, gratulationskort m.m.

Uteavdelningen

I uteavdelningen finns allt du behöver till din trädgård! Vi har buskar, perenner, rosor, fruktträd m.m. Vår blomsterhandel erbjuder allt ifrån vanliga, lättskötta växter för den som uppskattar det enkla till mer spännande, men krävande sorter för trädgårdsentusiasten. Känner du dig det minsta osäker på hur och vad du ska välja, fråga personalen. Vi hjälper dig gärna!

Trädgårdstillbehör

För att göra en trädgård komplett kan det ibland behövas mer växter – därför har vi också spaljéer, rosenbågar, trädgårdsprydnader, dammartiklar, rabattkanter m.m. Givetvis har vi även jord, gödsel och växtskyddsmedel. Flera av våra produkter är KRAV-märkta.

Vi är en trädgårdsbutik med det lilla extra! Varmt välkommen att besöka oss!