Välkommen till Din personliga trädgårdsbutik/blomsterhandel i Stockholm 

Det ska alltid löna sig att besöka vår trädgårdsbutik i Färentuna, Stockholm, vare sig det är rosor för alla hjärtans dag eller fina pelargoner för hemmet du är ute efter. Tack vare personal som är engagerad och kunnig får du alltid bästa service. 

I växthusen kommer du att inspireras av krukväxter från jordens alla hörn men också av våra egenodlade, som t.ex. pelargoner, cyklamen och julstjärnor. Sommarblommor i mängder gör det roligt men kanske inte lätt att välja. Krukor, stora och små i olika modeller, finns för att passa alla miljöer. 

Våra florister utför alla typer av binderier såsom brudbuketter, bordsdekorationer, sorgbinderier och förstås häftiga buketter till uppvaktning. 

Om du är ute efter en present eller vill förnya ditt hem lite, kan du alltid hitta något i vår interiör-avdelning. 

I uteträdgården har vi buskar, perenner, rosor, fruktträd m.m. Här kan du hitta allt från vanliga, lättskötta växter till mer spännande men krävande sorter för entusiasten. Om du känner dig osäker på hur du ska välja, fråga personalen. 

Ibland behövs mer än växter för att göra en trädgård komplett. Därför har vi också spaljéer, rosenbågar, trädgårdsprydnader, dammartiklar, rabattkanter m.m. 

Självklart finns också jord, gödsel och växtskyddsmedel. Flera av produkterna är KRAV-märkta. 

Fuchsia i blomsterhandeln