Din Grossist i Stockholm – för blommor & trädgård

Gustavshill Handelsträdgårds grossistverksamhet i Årsta, Stockholm

Den genuina passionen för blommor och växter har alltid präglat vår verksamhet och målsättningen har hela tiden varit att med en utmärkt service kunna erbjuda ett brett sortiment av diverse produkter inom trädgårds- och blomsterhandeln.

År 1997 startade vi upp vår grossistverksamhet och det är idag nio personer som jobbar där. Från vår bas i Årsta partihallar i Stockholm levererar vi de flesta sorters krukväxter och sommarblommor som finns på marknaden, till blomsteraffärer och trädgårdsbutiker runtomkring i mellan-Sverige.

I våra växthus i Färentuna, Ekerö, inte långt ifrån Stockholm odlar vi hortensia, palettblad, pensé, pelargon, dahlia samt många andra sommarblommor, cyklamen, amaryllis, julstjärna m.m. Dagligen körs våra egenodlade krukväxter in till Årsta och det som köps in utöver det kommer ifrån kända och noggrant utvalda leverantörer. Vi köper in från Danmark, Holland, Belgien och Tyskland, samt från många duktiga odlare i Sverige. Vi är måna om att blommorna vi köper in ska motsvara våra högt ställda krav.

Blommor från Gustavshill Handelsträdgård AB förknippas med hög kvalitet. Efter många år i branschen har vi den kunskap som krävs för att kunna möta kundens behov och förväntningar. Vi är stolta över att kunna ha ett stort sortiment av vackra, blomstrande krukväxter att leverera till blomsteraffärer och trädgårdsbutiker runt om i vår del av landet.

Grossistverksamheten är öppen alla dagar i veckan med undantag för vissa långhelger. Välkommen att kontakta oss om du vill beställa från vårt sortiment till din butik!

Blommor från Stockholm för alla tillfällen