Din Grossist i Stockholm – för blommor & trädgård

Gustavshill Handelsträdgårds grossistverksamhet i Årsta, Stockholm

Den genuina passionen för blommor och växter har alltid präglat vår verksamhet och målsättningen har hela tiden varit att med en utmärkt service kunna erbjuda ett brett sortiment av diverse produkter inom trädgårds- och blomsterhandeln.

År 1997 startade vi upp vår grossistverksamhet och det är idag fjorton personer som jobbar där. Från vår bas i Årsta partihallar i Stockholm levererar vi de flesta sorters krukväxter och sommarblommor som finns på marknaden, till blomsteraffärer och trädgårdsbutiker runtomkring i mellan-Sverige.

I våra växthus i Färentuna, Ekerö, inte långt ifrån Stockholm odlar vi hortensia, palettblad, pensé, pelargon, dahlia samt många andra sommarblommor, cyklamen, amaryllis, julstjärna m.m. Dagligen körs våra egenodlade krukväxter in till Årsta och det som köps in utöver det kommer ifrån kända och noggrant utvalda leverantörer. Vi köper in från Danmark, Holland, Belgien och Tyskland, samt från många duktiga odlare i Sverige. Vi är måna om att blommorna vi köper in ska motsvara våra högt ställda krav.

Blommor med hög kvalitet

Blommor och växter har stor betydelse för hur ett rum eller en plats upplevs och är en bidragande faktor till hemtrevnad och inspiration. En intensivt grön krukväxt eller en färgsprakande bukett kan liva upp vilken miljö som helst och bli till glädje för många. Dessa faktorer utgör grunden för vår passion – vi brinner för att leverera blommor och växter som skapar trivsel och förnöjsamhet. Blommor från Gustavshill Handelsträdgård AB förknippas med överlägsen kvalitet och omsorgsfullt utvalda växter. Efter många framgångsrika år i branschen har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna möta kundens behov och förväntningar. Vi är stolta över att kunna ha ett stort och varierande sortiment av vackra, blomstrande krukväxter att leverera till blomsteraffärer och trädgårdsbutiker runt om i vår del av landet. Vår strävan ligger i att hålla hög standard både när det kommer till produktkvalitet och service. Vår dedikerade personal arbetar med ett genuint engagemang och stor passion för vackra blommor och växter.

Blommor från Stockholm för alla tillfällen